Noticias

Últimas Noticias

Hotel Azure

Hemos entregado, esta espectacular rehabilitación, el Hotel Azure,
Para la rehabilitación de la fachada de este emblemático hotel en LLoret de Mar, hemos utilizado Alucobond(r) Plus en color blanco y un precioso color azul personalizado, elegido por la propiedad.


Leer más

El nou centre comercial de Lloret de Mar obrirà el 27 de novembre

El nou centre comercial de Lloret de Mar obrirà les seves portes al públic el 27 de novembre. Així ho va confirmar ahir el regidor d'Urbanisme, Joan Bernat (ERC), qui va avançar que l'equipament inclourà un Worten –una cadena dedicada a la venda d'electrodomèstics i aparells electrònics– i un supermercat Esclat, entre altres botigues, establiments de restauració i serveis.

Aquest centre comercial, que serà batejat com Portalloret, està situat a l'avinguda de les Alegries, a l'entrada del municipi per la carretera de Vidreres C-63, i ocupa una superfície total de 19.281 metres quadrats repartits en dues plantes i un aparcament de 1.100 places.

El supermercat estarà ubicat a la planta de baix i ocuparà 5.000 metres quadrats: 4.200 m2 per a la sala de vendes i 800 m?2; de magatzems i oficines. El Grup Bon Preu i Nova Lloret SA són els propietaris d'aquest nou centre comercial, que segons el responsable de relacions externes de la cadena de supermercats, Josep Castany, serà «el centre comercial més gran de la Costa Brava».

La construcció d'aquest equipament va començar el mes de juny del 2017 i Bon Preu hi ha invertit 15 milions d'euros. «Es generaran 200 llocs de treball directes i serà una bona oportunitat per generar negoci a Lloret tot l'any», va valorar ahir l'alcalde, Jaume Dulsat (PDeCAT).

Respecte al conveni urbanístic del Pla parcial de Sant Quirze que l'Ajuntament de Lloret va acordar amb els propietaris, Bernat va especificar que s'han fet asfaltats i acabat voreres, però que «queden coses per fer». Han d'acabar les voreres del carrer Càndida, la zona de jocs infantils, l'espai verd o el pas elevat per sobre la carretera», va especificar l'edil lloretenc.

En aquest sentit, i dins del conveni, també s'ha fet o s'està fent la construcció de la rotonda de l'avinguda de les Alegries,rolex replica la rotonda del cementiri municipal o la urbanització amb vials per a cotxes i vianants de davant de l'Oficina de Turisme Central, entre altres.

D'altra banda, i fa només quinze dies, aquesta cadena d'hipermercats va inaugurar a Tossa de Mar un supermercat Esclat de 1.799 m2 de superfície i 111 places d'aparcament. En aquesta obra, ubicada al carrer Lluís Companys, hi ha invertit 5,2 milions d'euros i ha generat 29 llocs de treball.

https://www.diaridegirona.cat/selva/2018/10/03/nou-centre-comercial-lloret-mar/938423.html


Leer más

HOTEL PODIUM - SALOU

REHABILITACIÓN DEL NUEVO HOTEL PODIUM
.- 3.260 PIEZAS DE DIFERENTES DIMENSIONES Y GEOMETRÍAS

UN GRAN EQUIPO
HA SUPUESTO UN GRAN ESFUERZO DE TODO EL EQUIPO

HEMOS UTILIZADO:
.- 2 CURVADORAS CNC DE PERFILES Y PANELES
.- 3 CENTROS DE MECANIZADO CNC ESPECIFICOS PARA ALUCOBOND
.- 3.900 HORAS DE PROGRAMACIÓN CNC FRESADORAS, CURVADORAS PUNZONADORAS
Das Panda Dial wurde Mitte des 20. Jahrhunderts eingeführt und gibt es seit 60 Jahren. Dieser Name breitling replica bezieht sich auf das Chronographen-Zifferblatt mit wei?em Hintergrund und schwarzem Hilfszifferblatt, dessen klassisches Erscheinungsbild über Jahrzehnte hinweg unver?ndert geblieben ist.replica franck muller In diesem Artikel stellen wir vier moderne Luxusuhren vor, die mit ?Panda Disk“ entworfen wurden.

Leer más